Presentació

Presentació CASSARial

CASSARial és la companyia encarregada de gestionar el servei municipal d'aigua de la Pobla de Lillet. CASSARial està formada per dues empreses expertes al sector: CASSA i Rial.

Grup CASSA

Amb 70 anys d'experiència al sector de l'aigua i del medi ambient, CASSA gestiona serveis relacionats amb el cicle integral de l'aigua a Catalunya i l'Aragó. Disposa d'un equip professional expert i multidisciplinar compromès amb la qualitat de servei.

L'empresa matriu, Companyia d'Aigües de Sabadell, SA (Aigües Sabadell) és una mixta: el 20,10% del seu accionariat pertany a l'Ajuntament de Sabadell i, la resta, a accionistes privats. Destaca Agbar, referent internacional en la gestió de serveis del cicle urbà de l'aigua, que participa en un 78,09% de la companyia local.

RIAL

Aïllaments i instal·lacions RIAL és experta en la venda, comercialització i instal·lació d'aïllaments i instal·lacions elèctriques i mecàniques, així com el manteniment, conservació i comercialització de complements i instal·lacions de ventilació, climatització, frigorífiques, lampisteria i sanitàries. També treballa en l'explotació d'activitats agrícoles i forestals, l'obra pública i privada, l'adequació d'espais rurals i els moviments de terres, perforacions, construcció i obres hidràuliques.

El compromís amb la qualitat de servei i el medi ambient és una prioritat per a CASSARial, que conjuga experiència i coneixements i una avançada tecnologia per aportar una visió integral de servei amb les solucions més adequades i eficients per a La Pobla de Lillet.

En aquest sentit, CASSA disposa d'un sistema integral de gestió segons les normes ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001. Sota el compromís de la direcció general, aquest sistema integrat abasta totes les àrees i departaments de l'empresa.

 

La nostra missió
Oferir i garantir a la societat en general tot tipus de serveis relacionats amb el cicle integral de l'aigua, amb la màxima qualitat i eficiència, i preservant al màxim la seguretat i salut de les persones i de l'entorn mediambiental en què opera; promovent la carrera i desenvolupament professional dels seus col·laboradors i col·laboradores. En definitiva, creant valor per a tots els seus grups de relació.

La nostra visió
Consolidar-se i ser considerada com a organització de referència en les àrees d'activitat en què participa i en matèria de desenvolupament sostenible.

Els nostres valors
EXCEL·LÈNCIA I MILLORA CONTÍNUA
El compromís amb la qualitat i la garantia de subministrament és un dels objectius principals de l'organització. En aquest sentit, CASSA pretén oferir als seus clients un servei amb els nivells més alts d'exigència i excel·lència, aplicant i superant processos, programes i sistemes de gestió integrats que garanteixin en tot moment els estàndards de qualitat fixats.

INNOVACIÓ
Al llarg dels 70 anys d'existència, CASSA ha dirigit els seus esforços a desenvolupar tecnologia d'última generació i en aplicar-la en els seus processos i serveis.

DIÀLEG
CASSA dirigeix ​​els seus esforços per aconseguir la màxima satisfacció dels seus grups de relació. Així, a través d'enquestes, entrevistes, trobades, sessions de treball i altres canals, fomenta l'escolta activa i estudia les seves necessitats per augmentar l'eficiència en les activitats que desenvolupa.

DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE
CASSA és conscient que qui treballa amb recursos naturals té, més que ningú altre, la responsabilitat de respectar l'entorn en què es produeixen i el repte de fer que al final del cicle tornin a la natura en les millors condicions. Aquest compromís pren forma en la seva estratègia de desenvolupament sostenible que promou la protecció del medi, una societat justa i en igualtat d'oportunitats, i la creació de valor en les comunitats on és present.